ДЕНЬ ПОЛЯ «АДЛЄР» ЗІБРАВ БІЛЬШЕ 120 ФЕРМЕРІВ

9 жовтня компанія «Адлєр» в селі Сокільча, Попільнянського району, Житомирської області, провела широкомасштабний День поля, на якому була продемонстрована техніка від світових виробників – BERTHOUD та BEDNAR FMT.

Приватне підприємство «Адлєр» є офіційним дистриб`ютором техніки BEDNAR. Після 3 років спільної роботи компанія стала найбільшим дистриб`ютором техніки BEDNAR на українському ринку, з долею понад 50%. Цього досягли завдяки правильному підходу компанії «Адлєр» до своїх клієнтів. Головне – це добре організовані Дні поля, демонстрація техніки прямо у фермера на полі, моментальний відгук сервісної служби в будь-яких ситуаціях. Так було і цього разу. На полях ПСП «СОКІЛЬЧА» 9 жовтня 2015 року «Адлєр» зібрав більше 120 фермерів, які приїхали подивитися як на нові якісні гібриди кукурудзи та соняшника, так і на техніку, яка необхідна для їх вирощування.

З техніки BEDNAR був показаний TERRALAND TN3000 D7RPROFI. Це класичний чизельний плуг Terraland TN доповнений двома рядами самозчищуючихся Cutter-дисків, які відмінно завершать роботу після доліт з крилами і кільчастих тандем-котків. Завдяки Cutter-дискам досягається відмінна структура грунту для посіву вже після першого проходу. Диски складаються гідравлічним плечем на агрегат, чим досягаються компактні розміри для перевезення. Клієнти компанії «Адлєр» на цьому Дні поля мали можливість самі спробувати роботу з цим агрегатом і подивитися на результат який після себе залишає агрегат прямо на полі.

На даному дні поля була підписана 5 нових контрактів між компанією «Адлєр» і фермерами на поставку техніки. З нетерпінням чекаємо наступного Дня поля на Житомирщині, так як це радість не лише для дистрибютора і виробника, але і для кінцевого споживача.