ПП “АДЛЄР” ВІДКРИЛО НОВИЙ ДИЛЕРСЬКИЙ ЦЕНТР NEW HOLLAND В ЖИТОМИРІ

«Летимо в сезон разом з New Holland!» – під таким гаслом 20 травня 2016 р. у Житомирі на території приватного підприємства «Адлєр» відбулося відкриття дилерського центру техніки компанії New Holland, яка є дуже популярною в Україні. Адже вже протягом чотирьох років компанія є беззаперечним лідером з імпорту зернозбиральних комбайнів, а з минулого року отримала лідерство і для сегменту тракторів.

На урочисте відкриття центру прибули керівники та спеціалісти провідних сільгосппідприємств Житомирської, Київської, Черкаської, Вінницької, Рівненської та інших областей. Серед них і ті, на чиїх полях уже працює техніка New Holland, і ті, хто лише знайомиться з новинками компанії і планує надалі придбати сучасні зернозбиральні та ґрунтообробні агрегати.
Віднині ПП «Адлєр» є офіційним дилером компанії New Holland. Це – справжня перемога і визнання потужного професійного колективу підприємства, якому довірили продавати, обслуговувати агротехніку відомої світової марки.

– Це лише початок нашої роботи на Житомирщині, –розповідає Антуан Ребійар, бізнес-директор компанії New Holland в Україні, Молдові, країнах Балтії та Фінляндії. – Ми маємо серйозні плани щодо розвитку діяльності у регіоні. Віримо в «Адлєр», адже саме на цьому підприємстві зустріли професіоналів, надійних партнерів і просто порядних і надійних людей, які вміють працювати з аграріями і яким довіряють сільгоспвиробники. Сподіваємося, що крок за кроком наша техніка завойовуватиме ринок регіону. Важливо, що на базі ПП «Адлєр» проводиться не лише продаж техніки New Holland, а й післяпродажне сервісне обслуговування агрегатів. Тут працює сервісна майстерня, ремонтний цех, сервісні автомобілі, склад запчастин, і головне – потужна команда професіоналів, яка здатна якісно підтримувати аграріїв, які обирають техніку New Holland. Клієнту має бути зручно працювати з нами – це надзвичайно важливо у нашому бізнесі. І саме «Адлєр» розвиває напрямок з акцентом на післяпродажне обслуговування сільськогосподарської техніки.

На офіційному відкритті центру техніки з вітальним словом виступив Ігор Миколайович Безвершук, директор ПП «Адлєр».

– Щиро радий вітати керівників сільгосппідприємств та спеціалістів, з якими ми співпрацюємо і які стануть нашими клієнтами у майбутньому. Ми працюємо на ринку України з 2008 року. Розпочинали бізнес із продажу засобів захисту рослин і насіння провідних світових виробників. Але насіння потребує якісної техніки. Співпраця з компанією New Holland – продаж і обслуговування сучасної сільгосптехніки світового лідера – стратегічний напрямок розвитку ПП «Адлєр». І звичайно ж, це можливість заявити у регіоні, що нам довіряє свою продукцію така відома у світі компанія як New Holland. Адже «Адлєр» – єдине підприємство у Житомирській області, яке отримало повноваження від New Holland бути офіційним дилером своєї техніки. Ми вже продали десять тракторів виробництва New Holland, які успішно відпрацювали цьогорічну посівну на ланах Житомирщини та Черкащини. Нині відбуваються зустрічі і ми отримуємо замовлення на зернозбиральні комбайни. Сьогоднішня подія – це результат чотирьохрічної роботи підприємства. Ставши офіційним дилером світової компанії, ми переходимо у статус преміум-продавців. Сьогодні «Адлєр» пропонує своїм клієнтам лінійку сільгосптехніки з повним комплектом – від ґрунтообробної до зернозбиральної.

Серед гостей свята були досвідчені аграрії, які вже випробували на землях своїх підприємств техніку New Holland.

Іван Левченко, головний інженер групи компаній «ЛНЗ» із Черкаської області:
– Ми вже придбали чотири трактори New Holland. Задоволені новою технікою і сьогодні знайомимося з іншими моделями виробника. Моделі New Holland – це зручність і комфорт для механізатора. Техніка, що тут представлена, дбає і про людину, і про поле, яке обробляє.

Микола Бойченко, голова фермерського господарства «Межирічка» Радомишльського району Житомирської області:
– Уже рік у нашому господарстві працює зернозбиральний комбайн New Holland. Це техніка вигідна ціною, якістю збирання зерна і простотою в обслуговуванні. І, звичайно, це справжня турбота про комбайнера. Плануємо придбати і трактори цієї марки.

Поважні гості здійснили коротку екскурсію територією технічної бази, де розглядали техніку та знайомилися із сервісним обслуговуванням, яке пропонує «Адлєр». Першим вони оглянули зернозбиральний комбайн СX8.80 виробництва компанії New Holland. Ці комбайни – новий еталон якості від фахівців зернозбиральних технологій. Сучасний дизайн комбайнів серії СR та CX повністю відповідає їх функціональному змісту. Комбайни цих серій є результатом цілого ряду нових інженерних напрацювань компанії New Holland.
Ведучий урочистостей, відомий шоу-мен Андрій Джеджула, демонстрував простоту і зручність кермування величним красенем-трактором Т7 315, вагою 13,5 тонни.
А далі програма набувала насиченого розважального характеру. Всі гості були запрошені на територію авіаклубу «Авіатик», де відбулося неповторне авіашоу за участю чемпіона України з вищого пілотажу Юрія Найденка. Майстер пролетів над землею на рекордно низькій відстані, неодноразово здійснив неймовірні фігури вищого пілотажу: круте піке, «бочку», петлю Нестерова, «вертикальний дзвін»… Гості стали свідками майстерно виконаної обов’язкової програми з авіаспорту. Присутні також насолоджувалися шоу барабанщиків, конкурсами та іншими розвагами. Свято було сповнене креативності, енергії, позитиву та щирих усмішок.

Кульмінацією вечора стала презентація нових моделей тракторів New Holland. Під нічним небом один за одним, освічуючи простір, виїжджали красені-трактори різної величини та потужності. Компанія New Holland, як завжди, запропонувала техніку, котра повністю відповідає потребам сучасних сільськогосподарських підприємств. Висока універсальність, якою характеризуються трактори модельного ряду New Holland, дозволяють використовувати їх для будь-яких робіт на полях.

Першим на своєрідному параді тракторів виїхав потужний з напівгусеничним ходом Т8.410, номінальною потужністю двигуна 340 к.с., за ним – найновіший Т7.315 – 300 к.с., далі – шестиколісний Т7060 – 213к.с., семитонний Т6090 – 165 к.с., потім Т6050 – 125 к.с. та найменший у цій лінійці тракторів – ТД5.110 – 110 к.с.господарств.

Цей вечір у гостях у ПП «Адлєр» запам’ятається і працівникам підприємства, і гостям як свято віри у завтрашній день українського села. Свято, яке надихало всіх присутніх ще більш професійно і по-господарськи підходити до землі, як це робить презентована техніка, застосовувати найновіші технології, аби земля давала гарні врожаї, а люди, які її обробляють, відчували, що техніка турбується про їхній комфорт. 
Гасло «Летимо в сезон разом з New Holland!» справді відповідало настроям тих, хто став свідком того вечірнього свята, яке подарувало всім присутнім заряд натхнення, окрилило новими мріями і стало потужним поштовхом для нового мислення, нових підходів та нових досягнень.