МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПОЛЯ BEDNAR FMT

З 25 по 26 червня 2014 р. на базі сільськогосподарського підприємства ZS Slovec a.s. в місті Местец Кралове відбувся традиційний міжнародний День поля Bednar FMT.

В складі української делегації були присутні представники приватного підприємства «Адлєр», на чолі з директором Безвершуком І. М. а також керівники с/г підприємств Житомирської області.

Відразу хочеться відмітити, що цьогорічний День поля – наймасштабніший за всю історію компанії  Strom-Bednar, адже на ньому була представлена відразу вся лінійка техніки – 22 агрегати і при цьому кількість відвідувачів сягнула близько 1700 людей.

В перший день даного заходу, керівник Bednar FMT, пан  Ладіслав Беднар провів презентацію створення і розвитку компанії, також було показано динаміку росту продаж техніки. Цікаво те, що зростання продаж техніки кожного року відбувається приблизно на 40-50%, що засвідчує зміцнення позицій компанії Bednar FMT, наразі можна говорити, на світовому ринку, адже географія продаж зросла і в Європі і також додались такі регіони, як Австралія, Північна Америка, Азія.

Головною родзинкою першого дня стала презентація новинок 2014 року, а саме універсальної сівалки Omega OO6000, дискового лущильника Atlas HO6000, комбінованого диско лапового глибокорозпушувача Terraland DO4000 та нового міжрядного культиватора Row-Master RN8000.

На другий день, згідно програми, було проведено демонстрацію роботи в полі 10 агрегатів. Присутні змогли побачити в роботі дискові лущильники Atlas Swifterdisc, глибокорозпушувачі Terraland DO та Terraland TN Profi, передпосівний компактор Swifter, універсальну сівалку Omega, міжрядний культиватор Row-Master та подрібнювач рослинних решток Mulcher. Цікаво було спостерігати за реакцією присутніх, які відразу відзначали якість роботи агрегатів та їхні технічні можливості.

В рамках Дня поля, спеціалістами компанії Bednar FMT було представлено рекомендовані технологічні лінії по вирощуванню різних культур, впровадження яких дає змогу збільшити ефективність виробництва с/г продукції.

На цьому перебування на привітній чеській землі не закінчилось. На запрошення пана Ладіслава Беднара, за участю керівника розвитку продаж в Україні Віталія Вовка, делегація відвідала виробничі приміщення компанії Bednar FMT. Дуже цікаво було побачити завод та його основні ділянки: цех порошкової покраски – один із самих сучасних в центральній Європі, та оновлені місця збирання і складських приміщень. Звичайно, головний висновок від перебування на заводі – це ставка на якість техніки, на прагнення компанії Bednar FMT не стояти на місці і розвивати свої потужності і виробничі лінії згідно сучасних тенденцій і вимог.

Підсумок поїздки на День поля та на завод підвів директор ПП «Адлєр» Безвершук І.М.:

– ПП «Адлєр», як постачальник сільськогосподарської техніки в Україну, ще раз переконалось у тому, що наш партнер, компанія Bednar FMT, має надзвичайно великий потенціал росту бізнесу, і що наша співпраця принесе задоволення і результат, як виробнику техніки, так і постачальнику, а головне – кінцевому споживачу!