Безкоштовне дефектування техніки New Holland

Акція “Безкоштовне дефектування техніки New Holland” спеціально розроблена для підтримки сільськогосподарських виробників, які бажають збільшити якість своєї роботи та ефективність використання техніки. Програма діє на парк техніки, починаючи з 2010 року випуску. Наша команда професійних сервісних фахівців буде рада допомогти вам в цьому.

Під час дефектування наші спеціалісти проведуть ретельну перевірку вашої техніки. Вони оцінять роботу двигуна, системи освітлення, гальм, електричної обладнання та інших важливих компонентів. Також будуть перевірені рівень масла, гідравлічної, охолоджувальної рідини та інші технічні показники. Після виконання дефектування ви отримаєте детальний звіт з описом виявлених проблем, які підлягають негайному усуненню.

Мета акції – забезпечити сільськогосподарській галузі сучасну та надійну техніку, що допоможе вам досягти більших результатів у вашій роботі. Безкоштовне дефектування тракторів, обприскувачів та комбайнів є внеском у підтримку сільськогосподарських виробників та розвиток аграрної галузі в цілому.

Запрошуємо вас записатись на безкоштовне дефектування через форму зв’язку  або за номером телефону +380671874747.

Не втрачайте можливість отримати якісну перевірку своєї техніки!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *