HEW HOLLAND РОЗШИРЮЄ ПРИСУТНІСТЬ НА ЖИТОМИРЩИНІ

Приватне підприємство «Адлєр» працює на ринку України з 2008 року. Починався бізнес з торгівлі засобами захисту рослин і насіння провідних світових виробників (DuPont, Syngenta, Monsanto, BASF, Bayer та ін.), і в цьому напрямку було досягнуто певних успіхів. Подальший розвиток керівництво вбачало в розширенні пакету товарів і послуг, які можуть надаватись клієнтам, і з 2012 року в компанії відкрився напрямок з продажу сільськогосподарської техніки. Було отримано дилерство від чеського виробника ґрунтообробних агрегатів Bednar. Цей напрямок компанія «Адлєр» розвинула досить успішно, надаючи клієнтам всебічну підтримку якісним сервісом і запчастинами та ставши за два роки найбільшим імпортером, з часткою 50%, техніки Bednar в Україну. Наступним кроком в розширенні лінійки техніки стала співпраця з французьким виробником обприскувачів Berthoud і отримання статусу офіційного дистриб’ютора на території Західної України.

Однак найважливішим кроком став початок співпраці з компанією New Holland. Сегмент тракторів і комбайнів досі був незаповненим, і певний час компанія «Адлєр» шукала, кого з виробників представляти. Компанія New Holland була одним з головних претендентів, оскільки її позиція на українському ринку досить міцна. Так, уже чотири роки поспіль New Holland є беззаперечним лідером з імпорту зернозбиральних комбайнів (частка ринку в 2015 році становила 39%, тоді як у найближчого конкурента тільки 28,3%). Торік став успішним і для сегмента тракторів — компанія New Holland вперше стала лідером цього напрямку із ринковою часткою 35,8%). Це свідчить про неабияку популярність техніки New Holland в Україні. Наші аграрії поважають цю техніку за її надійність і найкраще співвідношення ціни та якості.

Крім того, позиція New Holland щодо просування на ринку і роботи з клієнтами практично повністю збігається з позицією компанії «Адлєр». Обидві компанії впевнені, що сучасний підхід до розвитку може лежати виключно у площині сервісу. Аграріям не так важлива ціна, як зручність роботи і надійне партнерство. Ще однією перевагою є те, що компанія New Holland активно підтримує своїх дилерів, багато уваги приділяє підготовці спеціалістів і надає вигідні умови для співпраці. Всі ці чинники разом вплинули на рішення про співпрацю, і перемови з New Holland відбулись напрочуд швидко. Для клієнтів компанії «Адлєр» це означає, що до будь-якої причіпної техніки вони зможуть підібрати трактор відповідної потужності, і навпаки. Враховуючи, що асортимент тракторів New Holland досить широкий (від 100 до 500 к. с.), можна сказати, що будь-які потреби аграріїв компанія «Адлєр» тепер може задовольнити. І мова йде не лише про трактори, а й про комбайни та іншу техніку New Holland.

Компанія «Адлєр» надає спеціальні умови придбання насіння, ЗЗР і техніки. Це часткове кредитування на терміни до одного року, а також можливість розраховуватись продукцією. Оскільки одним з напрямків роботи компанії є гуртова торгівля цукром (до 10 000 т/рік), то можливе погашення заборгованостей саме цим товаром. Фермери отримують необхідну хімію, насіння і техніку, вносячи лише 50% вартості, а решту можуть повернути восени після збору врожаю грошима або цукром.

Багато уваги компанія «Адлєр» приділяє сервісному обслуговуванню і зробила практично все можливе, щоб забезпечити клієнтів необхідною технічною підтримкою На сьогодні в компанії працює 5 сервісних інженерів. Компанія має власну сервісну майстерню, ремонтний цех. Сервісна служба забезпечена автомобілями, діагностичним обладнанням, спецінструментом. Також створено потужний склад запасних частин. Усе це допомагає якісно підтримувати клієнтів, оперативно вирішуючи всі їх проблеми.

Коментар: Тарас Браженко, керівник ТОВ «Агросоюз «Україна»

«Ми взяли 130-сильний трактор New Holland виключно під сівалку. Оскільки брали нову сівалку, то вирішили і трактора взяти нового, щоб все стабільно працювало і не ламалось. Коли постало питання, який саме трактор брати, ніхто особливо не вагався. У сусідньому господарстві працює більш потужний трактор New Holland T7060 вже п’ять років, і ми добре знаємо, що це надійна та ефективна техніка. Тож порівнявши трактор МТЗ 1221, який коштує вже 35 000 Євро та New HollandT6050 за ціною 50 000 Євро, ми для себе прийняли однозначне рішення на користьT6050. До того ж компанія «Адлєр» пішла нам назустріч і надала нам зручні умови розрахунку: 50% ми заплатили одразу, а ще 50% віддамо після збору нового врожаю. З компанією «Адлєр» ми співпрацюємо 7 років (купуємо насіння і ЗЗР), і завжди наші контакти приносили користь та позитив. Компанія «Адлєр» ніколи нас не підводила. Техніку, насіння і ЗЗР ми завжди отримували вчасно. Велику увагу компанія приділяє сервісному обслуговуванню техніки — за потреби сервісний відділ працює без вихідних 24 години на добу. Це не просто зручно, а надзвичайно важливо в той період, коли кожна година на вагу золота».

Євген Лозенко, директор ПСП «Сокільче»

«Ми працюємо з компанією «Адлєр» вже 8 років. Практично все насіння і засоби захисту рослин купуємо у них. Завжди весь товар якісний, надходить вчасно, і є можливість скористатись товарним кредитом. Ми неодноразово користувались цією можливістю, купуючи насіння, ЗЗР і техніку. Хочу зазначити, що спеціалісти компанії «Адлєр» надають всебічну технічну підтримку, консультують та навчають персонал господарств, налаштовують техніку. Це важливо, оскільки сучасна техніка не така проста, і потребує певних знань та досвіду від користувача. Так само відбувається з насінням і ЗЗР. Фахівці компанії завжди готові допомогти сільгоспвиробнику у розробці систем захисту культур, в оптимізації підбору насіння і засобів захисту рослин».