БЕДНАР НА БИТВІ ТИТАНІВ

25 вересня 2014 року на полях підприємства «ТАК-Агро», яке знаходиться в селі Степове, Тетіївського району, Київської області відбувся захід, який називається – «Битва Титанів».

«Битва Титанів» – це масштабне дійство, в рамках якого компанії –виробники сільськогосподарської техніки мають змогу не тільки показати свою продукцію аграріям, але й продемонструвати її в роботі.

Цього року на «Битві Титанів» були представлені найкращі світові  виробники с/г техніки, такі як Horsch, Vaderstad, Case, Kuhn, Pottinger інші. Не залишилась осторонь даного заходу і компанія Bednar FMT – чешський виробник ґрунтообробної, посівної та транспортувальної техніки, яку представляв дистриб’ютор – приватне підприємство «Адлєр».

На стенді компанії відвідувачі мали можливість побачити техніку, яка, сміливо можна говорити, вже себе зарекомендувала на українських полях та має серед українських аграріїв чим далі більший попит. Передпосівний компактор Swifter SO 8000F – це ідеальна підготовка посівного ложе за один прохід. Головна особливість даного агрегату – подвійний кроскілл-коток, який дає змогу працювати навіть на більш вологих грунтах завдяки самоочищуючому ефекту.

MULCHER MZ 6000 – мульчувач, призначений для подрібнення пожнивних залишків кукурудзи, ріпаку ітд. Даний агрегат легко справляється навіть з подрібненням порослі молодих дерев, діаметром до 8 см. Робоча ширина захвату в поєднанні з високою швидкістю роботи гарантує велику продуктивність при низьких витратах. Надійна конструкція мульчувача  оброблена методом гарячої оцинковки, що збільшує ресурс агрегата і стійкість до корозії.

Terraland TN 3000 D7R Profi – класичний чизельний плуг (глибокорозпушувач), доповнений двома рядами самоочищаючихся Cutter дисків, які відмінно завершують роботу після долот і кільчатих тандем котків. Завдяки Cutter дискам досягається відмінна  структура грунту для посіву вже після першого проходу. Демонстрація даного агрегату в роботі викликала великий інтерес у присутніх, всі мали змогу пересвідчитися у якості обробітку грунту та отримати детальну інформацію про технічні характеристики і особливості конструкції від менеджерів ПП «Адлєр».

Загалом, хотілось би зазначити, виставку відвідало понад 300 представників аграрних підприємств, що робить її надзвичайно привабливою для виробників. Тож вже сьогодні можна говорити, що і в наступні роки ми матимемо змогу зустрічатися на Тетіївській землі на аграрному святі – «Битві Титанів».

Також, запрошуємо всіх відвідати стенд компанії Bednar FMT на виставці ІнтерАГРО 2014, павільон №1.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *