ТМ Kartal – власний бренд засобів захисту рослин компанії Adler

ТМ Kartal – власний бренд засобів захисту рослин компанії Adler, що вже протягом 15 років успішно працює на сільськогосподарському ринку України та зарекомендувала себе як надійний партнер українського агровиробника.

Мета бренду Kartal – допомогти аграріям максимально збільшити прибуток з кожного гектару за допомогою якісних та перевірених продуктів і комбінацій діючих речовин.

Наші партнери – виробники – це найбільші китайські хімічні заводи, які виробляють діючі речовини для засобів захисту рослин всесвітньовідомих мультинаціональних компаній.

Спираючись на солідний досвід праці компанії Adler на українському с/г ринку, її тісну співпрацю з партнерами-агровиробниками і плідну науково-дослідницьку роботу нашої агрономічної служби та хіміків-науковців у Китаї, ТМ Kartal представляє лінійку ефективних хімічних засобів захисту рослин для всього циклу сільськогосподарського виробництва з моменту обробки насіння до збору врожаю.

ТМ Kartal – це 15 традиційних препаратів, перевірених часом, розроблених та виготовлених за сучасними китайськими розробками.

Поєднання досвіду та сучасних технологій дає препаратам ТМ Kartal наступні переваги:

Ми глибоко розуміємо потреби сільгоспвиробників й постійно вивчаємо тенденції розвитку у всьому світі, завдяки чому пропонуємо безпечні та водночас ефективні технології захисту рослин.Бренд Kartal допомагає  українським аграріям впевнено інвестувати в якісні засоби захисту рослин, стабільно підвищувати потенціал урожайності, покращувати ефективність господарства та керувати ризиками.Наша ціль  полягає в тому, щоб дати можливість агровиробникам покращити прибутковість  і контролювати ключові рушійні сили бізнесу, адже сучасний агроном – ніхто інший, як бізнесмен, завдання якого є максимізація прибутку з кожного гектара й висока рентабельність. Ми вважаємо, що аграрії заслуговують найкращого!