Летимо в сезон 2020 разом з ADLER та New Holland!

На початку весни клієнти і партнери компанії Adler відвідали завод в м. Зедельгем, Бельгія, де виробляється сучасна сільгосптехніка від провідного світового бренду New Holland. Українська делегація мала змогу побачити на власні очі, як відбувається весь процес виробництва комбайнів і прес-підбирачів. Також побували в цехах, де виготовляються запасні частини, збирається та фарбується дана техніка. Наші українські сільгоспвиробники оцінили всю міць даного виробництва та етапи, які проходять комбайни і прес-підбирачі New Holland перед тим, як потрапити до свого нового власника.

Нагадаємо, що New Holland Agriculture – це один із брендів материнської компанії CNH Industrial, яка є чи не найбільшим світовим лідером із проектування та продажу сільськогосподарської та будівельної техніки, вантажних автомобілів, мікроавтобусів, автобусів й інших транспортних засобів спеціального призначення. Компанія представлена практично на всіх основних ринках світу. Вже понад 100 років New Holland Agriculture пропонує сільгоспвиробникам техніку, розроблену із використанням сучасних рішень, які покликані підвищити ефективність та продуктивність в сфері сільського господарства.

Зокрема, на даному заводі виробляються і оригінальні запасні частини CNH Industrial, які підвищують виробничі характеристики машин New Holland та знижують пов’язані з ними експлуатаційні витрати. Запасні частини CNH Industrial не просто довго слугують, вони найкращим чином підходять для даної сільгосптехніки, тому що виготовляються із матеріалів найвищої якості та розроблені таким чином, щоб машини могли бездоганно протистояти повсякденним тяжким навантаженням.

Завод New Holland в Zedelgem, Belgium (м. Зедельгем, Бельгія) був збудований в 1909 році. Тут, в основному, зосереджено виробництво зернозбиральних комбайнів New Holland (Нью Холланд). Даний завод по праву називають центром вдосконалення продуктів для збору врожаю, адже тут виготовляється потужна зернозбиральна техніка, в т.ч. комбайни CX та CR Twin RotorTM, силосозбиральні комбайни FR і великі прес-підбирачі BigBaler. Також хочемо зазначити, що бренд New Holland не має жодного заводу в Китаї, чому наші співвітчизники були приємно здивовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *