ТОП-фільмів про сільське господарство

Не зважаючи на те, що аграрний бізнес – це не найпопулярніша тема, до якої звертаються голлівудські режисери, все ж таки у зарубіжному і вітчизняному кінематографі є картини про сільське господарство, гідні уваги. Пропонуємо вам огляд на кінострічки, так чи інакше пов’язаних зі сферою АПК

1. Трактористи (1939)

Дії фільму відбуваються у середині тридцятих років двадцятого століття і розповідають про юнака на ім’я Клим. Після армії молодий танкіст повертається у свій рідний колгосп, де живе любов всього життя – Мар’яна. Однак, за час його служби, дівчина стала найкращим трактористом району, після чого у неї з’явилося багато шанувальників, від яких вона мріє позбутися, оскільки її серце належить Назару, відомому на всю околицю нероби. Клим опиняється у складній ситуації й вирішує зробити все можливе для того, щоб завоювати серце коханої дівчини. Днями й ночами він працює в полі, завдяки чому заробляє повагу всього колгоспу, і домагається симпатії Мар’яни.

https://www.youtube.com/watch?v=GLaX93fa-XQ

2. Сімейна ферма (2016) JL Ranch

Старий фермер і колишній шериф змушений зіткнутися з федеральної бюрократією, дізнавшись, що старий ворог заявляє йому, що насправді він не володіє улюбленої сімейної фермою в маленькому техаському містечку.

http://kinoflux.org/26368-semeynaya-ferma-2016-jl-ranch.html

 

3. Завтра (2015) Demain

Документальна стрічка 2015 року. Обмислюючи ймовірну гибель людства до 2100, група однодумців вирушає в 10 країн світу, щоб знайти відповіді на свої питання. Експедиція зустрічається з фахівцями, які працюють у сфері сільського господарства, економіки, освіти. Режисери дали глядачам можливість уявити, яким буде суспільство майбутнього.

https://filmix.co/dokumentalenye/114052-zavtra-2015.html

 

4. Інтерстеллар (2014) Interstellar

Фантастична драма 2014 року, дія якої відбувається в недалекому майбутньому. Коли посуха призвела до продовольчої кризи, колектив дослідників і вчених вирушає крізь червоточину (яка з’єднує просторово-часові ділянки через велику відстань) у подорож, щоб переселити людство на іншу планету. Там професор Бренду проводить сільськогосподарські експерименти – намагається вирощувати сільськогосподарські культури на нових землях. Подивіться, щоб дізнатися, чи йому це вдалося.

https://kinokrad.co/255529-interstellar-2014-smotret-hd.html

 

5. Приборкання норовливого (Il bisbetico domato)

Відома комедія з неперевершеним Адріано Челентано у головній ролі. Жорсткий фермер категорично не приймає жіночого товариства й повністю задоволений своїм холостяцьким життям. Та несподівано на його шляху з’являється молода таємнича героїня, яка намагається змінити характер та принципи головного героя.

https://www.youtube.com/watch?v=Rra2bScy1X4

 

6. Будь-якою ціною (At Any Price)

Дія фільму відбувається у штаті Aйова, суто аграрному регіоні Америки, де розвій сільського господарства перебуває в піднесенні. Головний герой – це фермер, який використовує новітні технології генної інженерії. Генрі вважають найкращим фахівцем у своїй сфері, проте здобутки сусіда заважають йому спокійно жити.

https://kinokrad.co/273589-lyuboy-cenoy.html

 

7. Великий і добрий велетень (The BFG)

Пригодницька кінострічка про дівчинку, яка змогла змінити поведінку страшного велетня, який її викрав. Софі не тільки пробудила добро у душі гіганта, а й ще навчила його сільському господарству.

http://baskino.me/films/priklyuchencheskie/13849-bolshoy-i-dobryy-velikan.html

За матеріалами uagroup.ua

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *