ОБПРИСКУВАЧІ BERTHOUD ВІД ОФІЦІЙНОГО ДИЛЕРА ПП “АДЛЄР” НА ДНІ ПОЛЯ ТОВ “ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ”

Французька компанія BERTHOUD (БЕРТУ) – заслужений експерт і світовий лідер виробництва техніки та обладнання для захисту рослин. У 2015 році компанії виповнюється 120 років. Всі ці роки компанія розвивається тільки в цьому напрямку, розробляючи та впроваджуючи унікальн рішення виключно в цій області виробництва сільськогосподарської техніки.

Компанія представлена на всіх континентах світу, і займає провідні позиції завдяки тому, що вивчаючи осо- бливості кожного ринку, адаптує свою техніку під певні умови експлуатації.

Компанія BERTHOUD знаменита результатами роботи свого конструкторського бюро, більшість розробок якого є унікальним і запатентовані. Головний принцип підходу до розробки своїх обприскувачів: простота, надійність, продуктивність, економічність, 100% якість внесення хімічних препаратів і добрив, 100% ефективність.

В Україні причіпний обприскувач Berthoud (MAJOR, TRACKER) вже більше 5 років займає перше місце на ринку, є безкомпромісним «народним» ЛІДЕРОМ завдяки результатам своєї роботи, що, в свою чергу, забезпечу- ється геніальними розробками головних вузлів обпри- скувача: наприклад, насос для обприскування VOLUX на відміну від усіх своїх конкурентів наводиться в дію не від ВВП трактора, а від колеса обприскувача. Унікальність цього рішення полягає в тому, що встановлена норма ви- ливу буде внесена з 100% якістю при будь-якому перепаді робочої швидкості без допомоги електронних рішень. А здатність цього обприскувача максимально швидко реа- гувати на будь-яку проблему завдяки можливості працю- вати на максимальній швидкості, яка забезпечується уні- кальною системою амортизації обприскувача ACTIFLEX і його штанги AXIALE, дозволить стрімко усунути будь-яку загрозу Вашому урожаю! Обприскувачі BERTHOUD роз- роблені спеціально для наших умов: для наших полів, для нашої води, і, головне – для наших людей.

Слід окремо відзначити офіційного дилера BERTHOUD – ПП «АДЛЄР». Ця компанія веде активну діяльність на території Західної України, де обприскувачі французького бренду до 2014 року були слабо представлені. ПРИВАТ- НЕ ПІДПРИЄМСТВО «АДЛЄР» відоме багатьом аграріям Західної України як порядний постачальник насіннєвого матеріалу, засобів захисту рослин, а також ґрунтооброб- ної техніки.

Серед різних моделей обприскувачів Berthoud хочеть- ся виділити причіпний TRACKER DPA S 32-34. Нещодавно він був представлений фахівцями компанії на Всеукра- їнському Дні поля у ТзОВ «Бучачагрохлібпром», на Дні саду від компанії DYKUN на базі ТОВ «Дельтафрут» та Дні поля від ТОВ «Західагробізнес» на базі ТОВ «Волинь зерно продукт», де увагу аграріїв привабили численні переваги цього агрегату.

Цей обприскувач має унікальні технологічні характе- ристики, які є патентами компанії Berthoud. По-перше, це насос Berthoud Volux з повіднею від колеса, який забезпе- чує 100% контроль встановленої норми виливу незалеж- но від швидкості.

Повідня:

Встановлена норма виливу буде забезпечена вже при першому оберті колеса.
Витрата препарату не залежить від режиму тракторного двигуна, немає потреби забез- печувати номінальний режим, що знижує споживання пального та зношення мотору;
Низька енергоємність. 80 к.с. до- статньо, щоб тягнути 3200 л.
Для обприскування не потрібен постійно увімкнений ВВП.
Насос:

Обертання насосу з малою швидкі- стю (100-150 обертів/хв.), збіль- шення терміну служби.
Стійкість до корозії (навіть при внесенні КАС) всіх елементів механізму насосу завдяки матеріалам виготовлення (корпус та обидві камери – чавун, гільза поршневої камери – нержавіюча сталь, поршень – поліуретан).
Мінімальне технологічне обслуговування (немає мембран та великої кількості клапанів). Відокремлення двох камер насосу – виключення змішування масла та хімічного препарату.
Відсутність пульсації при роботі насосу завдяки пнев- матичним акумуляторам – компенсаторам тиску.
Другий патент – це штанга Berthoud Axiale. Її переваги:

Стабільна робота на високих швидкостях при будь- яких маневрах, при різкому розвертанні, при складному рельєфі та на склонах.

Конструкційний принцип забезпечує копіювання лінії поля та стійке утримання положення над оброблюваною поверхнею.

Штанга та рама обприскувача мають тільки одну точку з’єднання, що забезпечує незалежність однієї від одної, завдяки чому штанга не приймає на себе удари, поштов- хи та трясіння.

Кінцеві секції штанги автоматично відхиляються впе- ред-назад-догори при зіткненні з перешкодою.

Третій патент почіпка (підвіска) мосту обприскувача Berthoud Actiflex. Її унікальні технологічні характеристики:

Можливість працювати зі швидкістю більшою ніж конкуренти даного класу за рахунок гасіння всіх коли- вань, поштовхів та ударів під час руху по нерівностям поля.

Незалежність від якості обробки ґрунту: робота після оранки, глибокорозпушувача, дискатора чи культива- тора.

Незалежність від навантаження. Бак повний або порожній, крила штанги складені або розкладені, але почіпка однаково працює.

Проста механічної системи: горизонтальна пружина + амортизатори для паразитних коливань = мінімальне обслуговування, максимальна надійність.

Слід зазначити, що обприскування – це сфера, для якої наразі дуже актуальним є розвиток точної та ефективної системи функціонування, тож аграріям слід звернути увагу на нову модель TRACKER DPA S 32-34, яку представила компанія Berthoud.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *