НОВА ГАМА DARK: ІСТОРІЯ УСПІХУ

З 1895 року до наших днів репутація компанії BERTHOUD створювалася на підставі високих і фундаментальних цінностей, натхнених її витоками і досвідом: унікальний бренд, символ ефективності і комфорту.

«Сьогодні ми створюємо гаму DARK, черпаючи натхнення в цій винятковій спадщині компанії BERTHOUD, її цінностях і прихильності до інновацій, високій якості та ефективності обладнання для обприскування.

Ми прагнемо, щоб гама DARK продовжила славні традиції компанії і втілила в обприскувачах французьке ноу-хау, високий клас і персоналізоване обслуговування для високопродуктивного та екологічно безпечного сільського господарства », – заявив Франсуа-Ксав`є Жанен.

У гамі DARK по-справжньому виразилося успадковане ноу-хау компанії BERTHOUD, а також найбільш інноваційні та багатообіцяючі технології для майбутнього. Був створений елегантний відхід від стилю минулих років і технологічний вектор Berthoud для найвимогливіших користувачів.

Після Стилю гама DARK характеризується двома іншими елементами.

DARK Комфорт: водіння має приносити задоволення

Дане обладнання максимально збільшує зручність в процесі роботи:

– обприскувач миттєво реагує на команди завдяки системі повністю механізованого управління DUALELEC;

– oптимізована якість обприскування завдяки безперервній циркуляції з пневматичною системою захисту від підтікання;

– система зовнішньої мийки, що дозволяє мити обприскувач в полі після кожного використання.

DARK Привілегія: будьте спокійні і зосередьтеся на водінні

На сільськогосподарському підприємстві обприскувач є найбільш затребуваною машиною протягом року. Він гарантує якість внесення фітофармацевтичних речовин, які частково визначають врожайність культури.

Крім того, обприскування повинно проводитися в визначену дату, тому вихід з ладу може дуже негативно позначитися на методах обробітку культур і економічній рентабельності господарства.

Dark Привілегія була створена, щоб зробити використання обприскувача більш спокійним. Пропонується два рівня послуг:

DARK Привілегія

Включає послугу Smart & Go Premium: допомога технічного фахівця компанії BERTHOUD при введенні в експлуатацію, потім його візит після року використання, щоб оптимізувати використання обприскувача і відповісти на всі питання наших клієнтів.

DARK Привілегія

Включає послугу Smart & Go Premium і розширення гарантії.

BERTHOUD – Дух першопрохідця

Дата створення і випуску в продаж гами DARK – травень 2017

Для наступних обприскувачів:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *