VANTAGE, новий причіпний обприскувач BERTHOUD

Представляючи в перший раз обприскувач VANTAGE на виставці SIMA 2017, компанія BERTHOUD запускає зворотний відлік на майбутнє.

VANTAGE – це новий причіпний обприскувач найвищого класу. Він має оригінальний дизайн, який відрізняється від інших моделей причіпних обприскувачів своїм кольором і стилем DARK і черпає натхнення в історії компанії BERTHOUD.

VANTAGE оснащений основними розробками компанії: осьовою підвіскою ACTIFLEX II, системою управління DUALMATIC і її механізованою версією DUALELEC, а також гамою штанг BERTHOUD.

Він відповідає на запити клієнтів, які шукають персоналізоване рішення по обприскуванню, що підходить до їх господарств і оброблюваних культур.

Крім того, він надає доступ до технології ISOBUS або через сенсорний екран BERTHOUD VT TRONIC, або безпосередньо на віртуальному екрані трактора.

«VANTAGE – це обприскувач для користувачів, які хочуть поєднати точність внесення хімічних засобів, продуктивність і зручність, – пояснює Франсуа-Ксав`є Жанен, менеджер по продукту “Провідні польові культури” в компанії BERTHOUD, – Даний концепт розкриває нову грань компанії BERTHOUD в сегменті причіпних обприскувачів високого класу». 

Основні розробки BERTHOUD в серійній комплектації

VANTAGE успадкував яскраву індивідуальність гами причіпних обприскувачів BERTHOUD. Завдяки низькому центру тяжіння і дизайну бака він зберіг свої компактні розміри, що забезпечує маневреність і стійкість як на дорозі, так і в поле, а також скорочення залишкового об`єму рідини природним шляхом.

VANTAGE має нову форму підкреслено в стилі BERTHOUD і яскраво демонструє свій характер – обприскувач, оснащений всім необхідним для простого і зручного використання.

Він володіє всіма перевагами, які принесли успіх іншим гамам компанії: випробуваним устаткуванням, таким як насос OMEGA, осьова підвіска ACTIFLEX II, і простотою управління за допомогою панелі BERLOGIC.

Дизайн – успішне поєднання динамізму і міцності

Конструкція VANTAGE з`єднує компактність обприскувача з вбудованим обладнанням і ергономічність, яка полегшує доступ до вузлів машини.

Всі капоти були виготовлені методом реактивного лиття під тиском (що дозволяє отримати дуже міцну пластмасу), щоб забезпечити оптимальний захист вузлів обприскувача (завантажувального бункера, блоку клапанів і т.д.).

Opігінальность VANTAGE проявляється і в його стилі. Поєднання кольору DARK (вже відомого по гамі RAPTOR AS) і бака витягнутої форми придає цьому новому причіпному обприскувачу спортивний і технічний вид з низьким центром ваги.

4-зіркове обслуговування

Гамма VANTAGE (як і гамма DARK) виділяється своїм стилем, але ще більше відрізняється пропозицією по обслуговуванню класу преміум DARK, спеціально розробленим для наших найвимогливіших клієнтів, куди, зокрема, входять:

– послуга SMART & GO Premium,

– набір опцій,

– розширення гарантії на певні вузли машини.

Ця модель BERTHOUD гарантує своїм клієнтам ще більш ефективне обслуговування і оптимальну продуктивність.

VANTAGE aдаптується до кожної потреби, до кожного господарства

Нова гамма причіпних обприскувачів VANTAGE складається з 5 моделей з об`ємом 2800, 3500, 4300, 5500 і 6700 літрів, які можуть бути оснащені 5 типами штанги шириною від 24 до 44 метрів (AXIALE II, KONDOR, EKTAR B2, EKTAR B3 і AXIALE 36 / 38).

Існують дві версії регуляції – DPAE і DPM, з`єднані з новими блоками управління.

Запуск в серійне виробництво причіпного обприскувача VANTAGE намічений на травень 2017 року.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *