ТОП ігор про фермерство / сільське господарство

Ігри про ферму дуже цікаві, але які ж з них найкращі? Чим може зайняти себе господар холодними зимніми вечорами?

1. Farming World, 2014

У грі «Farming World» головний герой буде працювати над різними землеробськими проектами, які дозволять йому завжди домагатися свого. Адже прибуткова справа навіть в землі є способом заробити, особливо якщо ви співпрацюєте з правильними фірмами, які сплачують за угоди. Садити рослини, що приносять плоди, можна дуже довго, та ось тільки чи зможе людина доглядати за цими чудесами природи? Правда, не можна допускати ймовірність, що завжди вам буде світити удача, тому що погодні умови можуть серйозно вплинути на зернові культури.

А тому площа полів збільшується з кожним разом, як ви отримуєте прибуток, але треба ж самому селекціонувати зерна, щоб посадити було що. Ось і виходить, що у персонажа існує шанс завжди бути у виграші навіть у фермерстві, та тільки для цього треба докладати всіх зусиль, застосовуючи навіть сільськогосподарську техніку. А тому вам залишається лише дивитися на зростаючі рослини, які розвиваються під яскравим сонцем. Тварини, до речі, теж будуть підпорядковані вашій волі, тому що ви ж годуєте їх. Так що на полях треба буде залишити ще місце для люцерни або інший живильної трави, щоб не довелося купувати багато корму звірам.

Розробник: Excalibur

Видавець: Excalibur Publishing

2. Серія Agricultural Simulator, 2010-2013

На своїй фермі фермери виконують щоденні завдання: необхідно керувати виробництвом продуктів харчування, вчасно поповнювати ресурси і доставляти екологічно чисті продукти до покупців.

Розробник: Actalogic, United Independent Entertainment GmbH

Видавець: Libredia, United Independent Entertainment GmbH

3. Professional Farmer 2017, 2016

Вас чекає власна ферма! Її захоплюючі завдання і труднощі! Керуйте спец. машинами, обробляйте поля, доглядайте за тваринами і торгуйте на ринку!

Немає нічого кращого, ніж грітися біля каміна після важкого трудового дня на фермі. Ваші старання будуть винагороджені! Чим краще ви працюєте, тим більше можете собі дозволити.

Розробник: VIS-Games

Видавець: United Independent Entertainment GmbH

4. Cattle and Crops, 2017

Cattle and Crops – це нове покоління симуляторів фермерства, розроблених з особливою увагою до деталей.

У вас є вибір: керувати транспортними засобами самостійно і випробувати реалістичне водіння або залишити роботу своїм співробітникам, розслабитися і насолоджуватися польовим балетом.

Випробуйте різноманітність повсякденного життя фермера. Виберіть між режимом історії або вільною грою. У грі також передбачені додаткові навчальні завдання, які допоможуть вам ознайомитися з симуляцією.

Розробник: Masterbrain Bytes GmbH & Co. KG

Видавець: Masterbrain Bytes GmbH & Co. KG

5. Farmer’s Dynasty, 2017

Farmer’s Dynasty: Rise of a Dynasty – це абсолютно новий ігровий досвід, який поєднує реалістичну імітацію з елементами рольових ігор і класичних фермерських симуляторів. Пам’ятаєте старі добрі часи, коли ви відвідували дідуся на фермі? Коли ви їздили з ним на тракторі по полях і допомагали в роботі? Тепер ви повернулися на свою ферму. За минулі роки було чимало турбот в місті, але ви ніколи не забували про сільське життя. Весь цей час ви плекали мрію перебудувати дідівську ферму і почати власну династію. Пора її здійснити! Розробник: UMEO Studios Видавець: Toplitz Productions

6. Серия Farm Expert, 2015-2016

Farm Expert – комплексний симулятор ферми з відкритим світом, вирощуванням тварин, обробленням полів, врожайними садами, теплицями і ліцензованим тракторним парком, який іноді доведеться ремонтувати і вдосконалити в майстерні.

Розробник: Silden

Видавець: Silden

7. Pure Farming 2018, 2018

Поставте новітні технології та сучасні офіційні машини на службу землеробства! Подорожуйте по Європі, Азії та Америці і доглядайте за рослинами, характерними для цих регіонів, чи то конопля, кава або оливки. Досліджуйте всі аспекти землеробства в трьох унікальних ігрових режимах, відповідних і досвідченим гравцям в симулятори, і новачкам.

Все в одному – випробуйте свої сили в будь-якому аспекті сучасного землеробства: тваринництві, плодівництві, розведенні оранжерей, обробці грунту, відновлюваної енергетики та багато іншого.

Ліцензована техніка – користуйтеся машинами від лідерів індустрії: Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF і Mitsubishi, відтворені в повній відповідності з оригіналами, включаючи масу і механіку роботи. Пориньте разом з ними в атмосферу управління сучасної фермою!

Глобальний масштаб – подорожуйте по фермам в Італії, Колумбії, Японії та американському штаті Монтана. Вирощують унікальні для цих регіонів рослини і використовуйте оригінальну спеціалізовану техніку – рисопосадочную машину, коноплеузбиральний комбайн та інші.

Розробник: Ice Flames

Видавець: Techland Publishing

8. Серия Farming Simulator, 2008-2019

Farming simulator – це гра-пісочниця з відкритим ігровим світом. Головною метою ігрового процесу є ведення різної сільськогосподарської діяльності, наприклад, вирощування сільськогосподарських культур, розведення тварин, лісозаготівля, виробництво енергоносіїв, а також, отримання прибутку від цієї діяльності. У грі немає кінцевої мети для досягнення перемоги. Гравцям доступна велика кількість різної сільськогосподарської техніки та обладнання, з яких понад 90% є ліцензованими моделями відомих світових брендів. Велика увага приділяється реалістичності управління і високої деталізації техніки і обладнання. Важливою особливістю ігор серії є можливість створення користувацьких модифікацій. Розробники активно підтримують створення модифікацій для своїх ігор, регулярно випускаючи нові версії редактора для створення модифікацій і різні посібники по ньому. В інтернеті можна знайти велику кількість модифікацій для ігор серії, сильно відрізняються за масштабом та якістю.

Розробник: Giants Software

Видавець: Giants Software, Focus Home Interactive

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *