ПП “АДЛЄР” ВКОТРЕ ЗІБРАВ СВОЇХ КЛІЄНТІВ НА ПОЛЯХ НАШИХ НАДІЙНИХ ПАРТНЕРІВ – ПСП “СОКІЛЬЧА”

В цей день, незважаючи на дощову погоду, з`їхались чимало відвідувачів.

Всю техніку, яка була в той день на полі, ми демонстрували в роботі, і кожен бажаючий мав можливість індивідуально оглянути і провести тест-драйв вподобаного агрегату.

Вкотре, ми представили на такому заході, обприскувачі від компанії “Berthoud”: самохідний обприскувач Раптор 3240 та причіпний обприскувач Трекер 3200. Презентацію техніки “Berthoud”  проводила комерційний представник від заводу в Україні Пельтек Олена Юріївна. Також вона фахово відповіла на всі запитання від аграріїв.

Як завжди, на полі ПСП “Сокільча”, ми продемонстрували агрегат, який на цих полях працює вже 4 роки – глибокорозпушувач виробництва “Bednar” – Terraland TN3000D7RProfi. Даний агрегат відмінно справляється зі своєю роботою, в господарстві ним дуже задоволені, і покладають на нього і в подальшому великі плани.

Ну і не минулося цього дня від новинок в нашому регіоні.

Так, ми змогли продемонструвати трактор ТD5.110, виробництва  New Holland, який на сьогоднішній день дуже активно завойовує свої позиції на українському ринку, як найкраща альтернатива всім відомим тракторам білоруського виробництва.

Ми вважаєм, наприклад, що пара: трактор ТD5.110 + причіпний обприскувач Трекер 3200 вже сьогодні можуть скласти конкуренцію по продуктивності навіть самохідним обприскувачам, так-як, вони мають всі можливості і характеристики, щоб проводити якісне і точне внесення робочого розчину навіть при швидкості 20 км/год, що для причіпних обприскувачів, раніше здавалося неможливим!

І на останок, була ще одна новинка – це дисковий лущильник Swifterdisc XO8000F – агрегат, який дозволяє провести якісне, швидке і дешеве лущення на глибину до 12 см.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *