ISOTRONIC і VTTRONIC: рішення ISOBUS BERTHOUD

ISOTRONIC і VT TRONIC, ще краща сумісність з ISOBUS

Одна і та ж мова

Завдяки протоколу ISOBUS працівники сільського господарства керують своїми машинами за допомогою одного і того ж терміналу в кабіні, вбудованого або невбудованого в трактор. Це також дозволяє використовувати одні і ті ж команди на всіх машинах та автоматизувати функції GPS.

 

ISOTRONIC: рішення ISOBUS від BERTHOUD

Мова ISOBUS використовується для зв`язку обприскувача з терміналом.

Всі сільгоспробітники, що використовують рішення ISOTRONIC від BERTHOUD, зможуть підключити свій обприскувач до будь-якого типу універсального термінала ISOBUS, щоб передати йому керування машиною.

Теж саме відноситься до просунутих додатків для точного землеробства, зібраних в TASK CONTROLLER (менеджер завдань): відключення секцій (TC-SC), зміна доз (TC-GEO), документація завдань (TC-BAS), які теж будуть керуватися з універсального терміналу, якщо він це дозволяє.

Гами RAPTOR та VANTAGE поставляються в серійній комплектації з цими активованими функціями ISOBUS.

 

VT TRONIC: рішення ISOBUS та GPS – ВСЕ В ОДНОМУ

Новий екран VT TRONIC – це висококласний термінал ISOBUS, який в серійній комплектації надає такі функції, як напрямок курсу, відключення секцій, зміна дози на певних ділянках поля і документація. Сенсорний екран розміром 30,8 см дозволяє відображати інформацію у вікнах, що пересуваються “кінчиком пальця”, для більшої зручності і кращої видимості.

Він працює на операційній системі Android, де можна встановити додаткові програми, щоб збільшити кількість функцій.

Таким чином, можна завантажити сільськогосподарські програми або відображати такі дані, як метеорологічні зведення, попередження про опади, ціни на зернові культури і т.д.

 

Переваги рішення ISOBUS BERTHOUD

Яке б рішення Ви не обрали, ISOTRONIC та VT TTRONIC постачаються з бездротовою рукояткою E PILOT, яка дозволяє керувати гідравлічними функціями обприскувача і запускати обприскування в районі 20 метрів навколо машини.

Починаючи з червня 2017 року, дані рішення будуть доступні на гамах VANTAGE і RAPTOR.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *