Візит на завод New Holland Agriculture

Наприкінці травня представники офіційного дилера New Holland ПП «Адлєр» разом з групою керівників та власників господарств здійснили візит до Великобританії та відвідали завод New Holland в Базильдоні.

Завод New Holland Agriculture з виробництва тракторів середньої потужності, що знаходиться в містечку Базильдон, поблизу Лондона, Великобританія, було засновано в 1964 році. Наразі це потужний науково-дослідний центр з виробництва, розробки та вдосконалення якості тракторів, що має більш, ніж 50-річний досвід роботи. Завод у Базильдоні є незамінною ланкою у світовій мережі заводів та науково-дослідних центрів New Holland Agriculture основним завданням яких є виробництво високоякісних машин, сертифікованих відповідно до норм ISO9001, ISO14001, ISO50001, та задоволення усіх потреб клієнтів. Завод займає площу 40 га та виробляє близько 20’000 тракторів за рік, що, по праву, робить його найбільшим заводом з виробництва тракторів у Європі.

Нашій українській групі було проведено екскурсію, під час якої учасники делегації побачили всі стадії виробництва: від збору окремих частин до виїзду нового трактору за межі цеху. Гості були вражені швидкістю, продуктивністю та роботизацією виробництва, а стародавнє місто Лондон додало вражень завдяки своїй неперевершеній архітектурі, відкритості та гостинності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *